maandag 3 november 2014

DDW Eindhoven

Tijdens onze herfstvakantie was de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven. 
Op uitnodiging van &Suus en Lonneke van Bubblemint ben ik daar vrijdag naar toe gegaan om te bloggen met een superleuk team van Interieurbloggers! 
Samen met Stephanie 's ochtends vroeg op pad, tas vol met visitekaartjes, laptop, camera, mobiel, oplader etc. Eindelijk zou ik naar het fantastische gebouw gaan van Piet Hein Eek. Wat een heerlijke sfeer. Tijd tekort, we hadden daar nog uren kunnen rondlopen. Zoveel moois maar ook om inspiratie op te doen. 
Waar ik helemaal verliefd op ben geraakt was het prachtige keramiek van Madebyrens.nl 'Reddish'. Zo mooi! 
Vervolgens zijn we naar het Klok gebouw gegaan met de taxi, daar allerlei ontwerpen en design bekeken. Vond het daar toch een heel andere sfeertje.
Buiten was verrassend, een stukje oude binnenstad met grote planten op een dakterras, graffiti, beetje industrieel. De Karwei had er twee grote containers prachtig ingericht met bijzondere low-budget meubels. Wat een eye-catcher.
Eenmaal terug bij Coffeelovers van Piere hebben wij genoten van de lunch en onze bevindingen besproken. Een aantal bloggers hebben ook ter plekke een blog geschreven. Ik heb voornamelijk foto's gewerkt om gelijk op Instagram te plaatsen. 

Vond het een bijzondere ervaring en een dikke pluim voor Lonneke dat je dit voor elkaar hebt gekregen en zo hebt neergezet. Wat een fantastisch concept waar DDW een hoop extra publiciteit door krijgt. 
Lijkt mij dat dit volgend jaar een vast gegeven gaat worden. Bloggersland DDW15 ?

Fijne week!
Martine4 opmerkingen:

 1. Looks nice! was heel gezellig Martine! Moeten we snel nog eens doen. X

  Steef

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je zo enthousiast bent en er zo van genoten hebt!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Martine, Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog :-). Vond het een ontzettend gezellige lunch, en zo leuk om elkaar in het echt te zien! Helaas is het altijd te kort om iedereen uitgebreid te spreken maar ik hoop dat we elkaar gauw weer een keer zien zodat daar wel tijd voor is. Leuk dat je naar DDW bent geweest en wat heb je er toch prachtige foto's gemaakt. Fijn weekend, Liefs Pascale

  BeantwoordenVerwijderen